•  

Informatica Seminar: Application Retirement

A session at Informatica Seminar: Application Retirement

Tuesday 13th September, 2011

1:30pm to 4:45pm (AMT)

De trend naar meer data tekent zich steeds duidelijker af. U heeft namelijk volledig inzicht nodig in alle data om uw doelstellingen wilt bereiken. Daarnaast bent u verplicht steeds meer gegevens te bewaren voor compliancewetgeving.

Meer data hoeft niet automatisch meer zoekwerk op te leveren. Hoe omvangrijk en veelzijdig de datavolumes in uw applicaties ook mogen zijn. Tijdens het seminar “Application Retirement” hoort u hoe u met Informatica volledig in control blijft. Dankzij deze oplossing is database-, datawarehouse- en applicatie-archivering veilig en eenvoudig. Zowel IT als de business houdt zo altijd toegang tot master- en referentiedata en transactionele data.

De procedure kan uit meerdere voorzieningen bestaan.
• identificeren van inactieve data
• verplaatsen van inactieve data naar een andere database
• verplaatsen van inactieve data naar een gecomprimeerd, beveiligd – maar beschikbaar - archief
• businessrules voor behoud van data-integriteit
• snelle back-up, herstel en upgrades
• buitengebruikstelling van legacy-applicaties

Zo kunt u informatielevenscycli aansturen en management-, software- en hardwarekosten besparen. Daarbij traceert de software alle toegang tot gearchiveerde en uit gebruik genomen gegevens.

Is het voor uw organisatie de hoogste tijd om inactieve data met pensioen te sturen? En stelt u er prijs op om veilig en vertrouwd de door u gewenste data te kunnen blijven traceren, op elk moment zonder onnodig zoekwerk?

Dit seminar is gericht op eindgebruikers. Partners, concurrenten en andere niet-eindgebruikers kunnen door Informatica worden geweigerd.

Sign in to add slides, notes or videos to this session

Tell your friends!

When

Time 1:30pm4:45pm AMT

Date Tue 13th September 2011

Short URL

lanyrd.com/sgygf

View the schedule

Share

See something wrong?

Report an issue with this session