•  

Innovasjon i sosiale medier: Inzpire.me, gamification og et dagsaktuelt tema

A session at #SocialPulse 3. april på V - om innovasjon i sosiale medier: Inzpire.me og gamification

Wednesday 3rd April, 2013

5:00pm to 5:00pm (CET)

Even Aas-Eng er en kjent mann i #dennabransjen. Han er CEO og founder av Venture Factory, som gjør om gode ideer til business. Onsdag 3. april skal han snakke i 20 minutter om innovasjon i sosiale medier, og et av de ferskeste prosjektene til Venture Factory, nemlig Inzpire.me. Even startet karrieren sin med ebookers i New Delhi, men fant etter hvert veien tilbake til Norge, hvor han har jobbet i Norwegian.no, Google og McCann. Even er helt sjef, og caset om Inzpire.me kommer til å inspirere.

Gamification er hett for tiden. Du vet, når du sjekker inn med Yelp eller Foursquare og får badges, poeng og kommer på en eller annen toppliste. Eller bruker Nike Fuelband og Nike+ og konkurrerer mot vennene dine om hvem som er sprekest.
Kent Barwin er brennende opptatt av gamification, og har vært det siden 2008. Han skal snakke om det han kaller ekte gamification i 20 minutter på V bar og bistro. Kent er utdannet sivilingeniør som har vært innom mye spennende siden han startet i IT-bransjen i 1991. Han har jobbet i selskaper som Sparebank1, Evry og OMG, med systemutvikling, drift, salg og markedsføring.

I tillegg skal vi ha ett foredrag om dagsaktuelt tema. Foredragsholder vil først komme på plass når det nærmer seg.

Sign in to add slides, notes or videos to this session

Tell your friends!

When

Time 5:00pm5:00pm CET

Date Wed 3rd April 2013

Session Hash Tag

#SocialPulse

Short URL

lanyrd.com/scffgf

View the schedule

Share

See something wrong?

Report an issue with this session