•  

Leer meer over Straatkinderen in Tanzania

Een levendige presentatie/mini-workshop over het werk van Amani Children's Home

13 January 2013 from 12pm to 1pm

Currently in read only mode, sorry about that, please try again in a few hours.

Leer meer over Straatkinderen in Tanzania

Op zondag 13 januari, vanaf ongeveer 12 uur, zal Meindert Schaap een levendige presentatie-bijeenkomst houden over zijn werk met straatkinderen in Tanzania. Meindert is daar directeur van het straatkinderen-project Amani Children’s Home (www.AmaniKids.org) aan de voet van de Kilimanjaro.

Amani werkt met ongeveer 240 kinderen, op straat, in het kindertehuis, en bij de families van kinderen die weer succesvol terug naar thuis begeleid zijn. Het motto van Amani: kinderen redden, hen weer hoop geven, en hun leven transformeren naar ‘positief’.

Iedereen is van harte welkom, volwassenen, kinderen, om meer te horen over hoe kinderen op straat terechtkomen, hoe het leven van straatkinderen eruit ziet, en over de speciale manier waarop Amani probeert deze kinderen van de straat te redden en een positieve toekomst te geven. Tijdens de presentatie zal Meindert een flink aantal foto’s (en misschien zelfs een paar korte video-fragmenten) laten zien. Ook zal er ruim gelegenheid zijn om hem vragen te stellen over zijn werk.

We hopen op een grote groep geinteresseerden. Voor alle (volwassen) deelnemers zal er een boekhoofdstuk over zijn werk klaarliggen.

Plaats: Oosterlicht kerk, Huizermaatweg 298, 1276 LJ, Huizen
Datum: zondag 13 januari -- Start: om ca. 12:00 uur
Duur: ongeveer 1 uur

1 speaker

1 known attendee

  • ✰ Meindert Schaap ✰

Tell your friends!

Share this event with your friends on Twitter

Topics

Share

Claimed event

This event has been claimed

See something wrong?

Report an issue with this event